• Μεταμορφώστε το περιβάλλον σας σε μια χαλαρή, ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα...
  • Τα φυσικά πετρώματα είναι δώρο της φύσης και εμείς τα φέρνουμε κοντά σας...

Η Εταιρία

Μέσα από την πολυετή παρουσία στην αγορά των ειδών που αφορούν τη δόμηση, η εταιρεία Gaiolithos συνεχώς εξελίσσεται βασισμένη πάντα στις ανάγκες των πελατών. Διαθέτοντας προοδευτική αντίληψη για τις τρέχουσες εξελίξεις, προχωρεί στο χρόνο με βασικό στόχο να παραμένει μια αξιόπιστη σταθερά για τους συνεργάτες της.

Ιστορικό.

Η εταιρία λειτούργησε με σημερινή της μορφή το 2005 στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο 17χλμ Θεσ/νίκης Καβάλας,με στόχο να δημιουργήσει τη βάση από την οποία θα μπορεί να εξυπηρετεί το δίκτυο της ανά την Ελλάδα. Πάνω στο βήμα αυτό  εξελίχθηκε πρότυπη παραγωγή των μεταλλικών καπέλων, παραγωγή και επεξεργασία φυσικών βότσαλων κήπου, παραγωγή ειδών barbeque κ.α. Στον ίδιο χώρο σχεδιάστηκε ένα πάρκο δειγματισμού όλων των ειδών πέτρας, μεγάλες αποθήκες για την αποθήκευση των ειδών και οι χώροι γραφείων.

Στη συνέχεια το 2011, η Gaiolithos μεταφέρει μέρος των εργασιών της στην Αθήνα, ανοίγοντας νέο υποκατάστημα στην περιοχή του Κορωπίου. Ο στόχος παραμένει η εξυπηρέτηση και η καλύτερη κάλυψη και επαφή με όλους τους πελάτες στη Νότια Ελλάδα.

Προβλέποντας τις ανάγκες της αγοράς η εταιρία εισάγει το 2012  μια νέα σειρά προϊόντων την Gaiotherm. Δημιουργώντας μια πλήρη γκάμα και για τις ανάγκες της ενεργειακής θέρμανσης.

Η εξέλιξη είναι συνεχής και στόχος είναι κάθε σεζόν η εταιρεία να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της.