Τρόποι Αποστολής

Λόγω της διαφορετικότητας και της μεγάλης ποικιλίας συσκευασίας, όγκου, βάρος όλων των ειδών μας, για κάθε παραγγελία ερχόμαστε σε επαφή  για να επιλέξουμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση μεταφοράς για εσάς. Παρακάτω σας περιγράφουμε τις δυνατότητες παραλαβής.

  • Παραλαβή της παραγγελίας σας  από τα κεντρικά 17χλμ Θεσσαλονίκης-Καβάλας, Καβαλάρι, Θεσσαλονίκης. (απέναντι από τις αποθήκες του Μασούτη). 
  • Παραλαβή από το Υποκατάστημα Λεωφόρος Βάρης Κορωπίου 203, Κορωπί, Αθήνα ( κοντά στο τούνελ μεταξύ Βάρης - Κορωπίου)  .Αρκετά από τα είδη βρίσκονται σε παρακαταθήκη στο Υποκ.μα, μετά την παραγγελία σας θα σας ενημερώσουμε για την δυνατότητα παράδοσης εκει.
  • Για παραγγελίες που αφορούν 1 καπέλο καμινάδας η παράδοση μπορεί να γίνει με ΕΛΤΑ στο χώρο σας χωρίς χρέωση. Εξαιρούνται οι απομακρυσμένες περιοχές όπου το δέμα παραδίδεται στο κοντινότερο κατάστημα ΕΛΤΑ.
  • Παράδοση με μεταφορική.  Η μεταφορά επιβαρύνει τον πελάτη .Για όλα τα είδη εκτός από τα καπέλα καμινάδας, μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, επικοινωνούμε μαζί σας για να επιλέξουμε μαζί την οικονομικότερη και καταλληλότερη μεταφορική εταιρεία ανάλογα με τα είδη που επιθυμείτε και τον τόπο παράδοσης.