ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

Κασέτα Clear (Αερόθερμη)

Διαθεσιμότητα: 4 έως 7 ημέρες
1,109.80€

Μετατρέποντας το παραδοσιακό σας τζάκι σε ενεργειακή εστία είναι ένα μεγάλο βήμα στην ενεργειακή σας αναβάθμιση. Με τη κασέτα CLEAR όμως αναβαθμίζεται και την εμφάνιση του τζακιού. Με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε βερμικουλίτη ή μαντέμι, κεραμικό τζάμι που αντέχει μέχρι 800 βαθμούς και βαμμένο μαύρο στο περίγραμμά του, θερμοστάτης εσωτερικός για αυτόματο άναμμα και σβήσιμο των βεντιλατέρ, διακόπτης επιλογής ταχύτητας των βεντιλατέρ, μεταλλικό στήριγμα για να συγκρατεί τα ξύλα πίσω, αεροκουρτίνα για το καθάρισμα του τζαμιού, τριτογεννής καύση για τη μείωση των καυσαερίων, υποδοχές στο πάνω μέρος της εστίας για μεταφορά σε άλλο χώρο του σπιτιού.

  • Εκτός από την clear 70 Διατίθεται σε διαστάσεις  80εκ και 90εκ.
  • Επιλογή εσωτερκής εστίας με συνδυασμό Βερμικουλίτη & Μαντέμι ή μόνο Μαντέμι.
  • Η σειρά Clear διατείθεται με τζάμι πόρτας με μαύρο περίγραμμα. Ο ειδικός αυτός σχεδιασμός καλύπτει όλα τα μεταλλικά μέρη της κασέτας όταν η πόρτα είναι κλειστή, δίνοντας ένα πολύ μοντέρνο και άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.

Σας ενδιαφέρει να τοποθετήσετε μια ενεργειακή αερόθερμη κασέτα, αλλά δεν ξέρετε πώς; H εταιρεία Gaiolithos διαθέτει έμπειρα συνεργεία εγκατάστασης τζακιών σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ένα ραντεβού με τον τεχνικό ή για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε!