ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ -38%

Πλακίδιο Φυσικό Πέτρωμα Βυζαντινό set 4 Σκούρο Σκληρό

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
66.96€ 40.92€

Περιγραφή: Τουβλάκι/πλακίδιο από φυσικό πέτρωμα πορόλιθο εισαγωγής. Λεία επιφάνεια με ελαφρύ μπιζουτάρισμα περιμετρικά. Μέσα στο χαρτοκιβώτιο διατείθενται οι διαστάσεις ανάμεικτα: 30x20, 20x20, 20x10, 10x10. Για την τοποθέτηση επιλέγεται ελεύθερος συνδυασμός διαστάσεων.

Συσκευασία: χαρτοκιβώτιο. 0,54 τετραγωνικό μέτρο ανά χαρτοκιβώτιο

Μονάδα μέτρησης: τετραγωνικό μέτρο. Κόστος ανά τετραγωνικό μέτρο: 49,33€+ΦΠΑ. 

Κατάλληλο για: Επένδυση εσωτερικών & εξωτερικών τοίχων.

Εφαρμόζεται με: Ακρυλική κόλλα πλακιδίων. Δεν συμπεριλαμβάνεται.

Αρμός: Ελάχιστος αρμός στις ενώσεις των πλακιδίων.

Χρώμα: Οι φωτογραφίες  μπορεί να εμφανίζονται διαφορετικά από οθόνη σε οθόνη ή ανάλογα με τον browser που χρησιμοποιείτε. Φυσικά δείγματα μπορείτε να βρείτε στα 2 κατάστηματα μας ή εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και κατόπιν συνεννόησης να σας αποσταλλούν στο χώρο σας με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Διαθεσιμότητα: Τα περισσότερα πετρώματα βρίσκονται ετοιμοπαράδοτα στις αποθήκες μας στο Καβαλάρι, Θεσσαλονίκης. Σε κάθε περίπτωση μετά την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας της ποσότητας που χρειάζεστε.

Τρόπος & κόστος παράδοσης: To κόστος παράδοσης δεν συμπεριλαμβάνεται . Δεδομένου της ιδιαιτερότητας του προϊόντος λόγω του βάρους του, μετά την παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και λαμβάνοντας υπόψη  τον επιθυμητό τόπο παράδοσης καθώς και την ποσότητα που χρειάζεστε, θα σας προτείνουμε τον πρακτικότερο και οικονομικότερο τρόπο παράδοσης στο χώρο σας.