Πλακίδιο Φυσικό Πέτρωμα Πατινάτο Σετ - Ζαχαρί

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
52.63€

Περιγραφή: Τουβλάκι/πλακίδιο από φυσικό πέτρωμα πορόλιθο εισαγωγής. Eπιφάνεια με υφή πατινάτη διαστάσεων 20x40 & 20x20. Στο χαρτοκιβώτιo οι διαστάσεις είναι mix

Συσκευασία: Χαρτοκιβώτιο 0,80μ2. Η παραγγελία υπολογίζεται βάση της χωριτηκότητας του κιβωτίου.

Μονάδα μέτρησης: τετραγωνικό μέτρο. Κόστος ανά τετραγωνικό μέτρο

Κατάλληλο για: Επένδυση εσωτερικών & εξωτερικών τοίχων κ δαπέδων

Εφαρμόζεται με: Ακρυλική κόλλα πλακιδίων. Δεν συμπεριλαμβάνεται.

Αρμός: 0,5 και άνω

Χρώμα: Οι φωτογραφίες  μπορεί να εμφανίζονται διαφορετικά από οθόνη σε οθόνη ή ανάλογα με τον browser που χρησιμοποιείτε. Φυσικά δείγματα μπορείτε να βρείτε στα 2 κατάστηματα μας ή εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και κατόπιν συνεννόησης να σας αποσταλλούν στο χώρο σας με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Διαθεσιμότητα: Τα περισσότερα πετρώματα βρίσκονται ετοιμοπαράδοτα στις αποθήκες μας στο Καβαλάρι, Θεσσαλονίκης. Σε κάθε περίπτωση μετά την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας της ποσότητας που χρειάζεστε.

Τρόπος & κόστος παράδοσης: To κόστος παράδοσης δεν συμπεριλαμβάνεται . Δεδομένου της ιδιαιτερότητας του προϊόντος λόγω του βάρους του, μετά την παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και λαμβάνοντας υπόψη  τον επιθυμητό τόπο παράδοσης καθώς και την ποσότητα που χρειάζεστε, θα σας προτείνουμε τον πρακτικότερο και οικονομικότερο τρόπο παράδοσης στο χώρο σας.