ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ -19%

Πλακ. Oxido Plata (1.21m2)

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
33.85€ 27.28€

Περιγραφή:  Πορσελανάτο πλακάκι εισαγωγής Ισπανίας, με εμφάνιση σκουριάς πέτρας. 31x56

Συσκευασία: χαρτοκιβώτιο. Κάθε χαρτοκιβώτιο περιλαμβάνει 1.21m2

Μονάδα μέτρησης: τετραγωνικό μέτρο.  Οι παραγγελίες γίνονται ανά χαρτοκιβώτιο. Η έκπτωση ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Κατάλληλο για: Επένδυση εσωτερικών & εξωτερικών τοίχων & δαπέδων

Εφαρμόζεται με: Ακρυλική κόλλα πλακιδίων. Δεν συμπεριλαμβάνεται.

Αρμός: Ελάχιστος αρμός στις ενώσεις των πλακιδίων.

Χρώμα: Οι φωτογραφίες  μπορεί να εμφανίζονται διαφορετικά από οθόνη σε οθόνη ή ανάλογα με τον browser που χρησιμοποιείτε. Φυσικά δείγματα μπορείτε να βρείτε στα 2 κατάστηματα μας ή εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και κατόπιν συνεννόησης να σας αποσταλλούν στο χώρο σας με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Διαθεσιμότητα: Τα περισσότερα πετρώματα βρίσκονται ετοιμοπαράδοτα στις αποθήκες μας στο Καβαλάρι, Θεσσαλονίκης. Σε κάθε περίπτωση μετά την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας της ποσότητας που χρειάζεστε.

Τρόπος & κόστος παράδοσης: To κόστος παράδοσης δεν συμπεριλαμβάνεται . Δεδομένου της ιδιαιτερότητας του προϊόντος λόγω του βάρους του, μετά την παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και λαμβάνοντας υπόψη  τον επιθυμητό τόπο παράδοσης καθώς και την ποσότητα που χρειάζεστε, θα σας προτείνουμε τον πρακτικότερο και οικονομικότερο τρόπο παράδοσης στο χώρο σας.