• Μεταμορφώστε το περιβάλλον σας σε μια χαλαρή, ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα...
  • Τα φυσικά πετρώματα είναι δώρο της φύσης και εμείς τα φέρνουμε κοντά σας...

Υπηρεσίες

Καθαρισμός καμινάδας

Ο εξοπλισμός μας με σύγχρονα εργαλεία, προσαρμοσμένα στα νέα κατασκευαστικά δεδομένα, επιτρέπει τον αποτελεσματικό καθαρισμό του τζακιού απευθείας από το χώρο της εστίας. Ο καθαρισμός έτσι μπορεί να γίνει ανεξαρτήτων εξωτερικών καιρικών συνθηκών (έναντι του καθαρισμού από την απόληξη της καμινάδας) .  Επιπλέον η μέθοδος αυτή εγγυάται την πρόσβαση σε όλο το μήκος της καμινάδας ακόμη και στις γωνίες. Κατά τη διάρκεια του καθαρισμού η εστία παραμένει καλά προστατευμένη και τα υπολείμματα πίσσας δεν εισέρχονται στον εσωτερικό χώρο της κατοικίας. Μετά την ολοκλήρωση του καθαρισμού, απομακρύνονται τα πάντα με ειδική ηλεκτρική σκούπα για επαγγελματικούς καθαρισμούς, αφήνοντας το χώρο του τζακιού καθαρό.

Τοποθέτηση νέας καμινάδας και απολήξεων ή επιδιόρθωση παλιών

Φυσικό επακόλουθο της αυξημένης χρήσης των τζακιών τα τελευταία χρόνια, είναι η φθορά της παλιάς καμινάδας και των παλιών απολήξεων καμινάδας. Έμπειρο τεχνικό προσωπικό μπορεί να αντικαταστήσει ή επιδιορθώσει μέρος ή ολόκληρη την παλιά καμινάδα και φυσικά να  αντικαταστήσει το παλιό καπέλο με ένα καπέλο Gaiotherm κατάλληλο για να καλύψει τις εκάστοτε ειδικές ανάγκες σας.

Τοποθέτηση τζακιού-κασέτας-σόμπας

Η ομάδα της εταιρείας μας και στα δυο καταστήματα είναι σε θέση να σας βοηθήσει πρώτα από όλα στην επιλογή του κατάλληλου τζακιού/κασέτας/σόμπας ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου και τις επιθυμίες σας. Είτε πρόκειται για παραδοσιακό τζάκι, είτε για ενεργειακή μετατροπή  τζακιού με κασέτα, είτε για νέο τζάκι – λέβητα ή αερόθερμο, μπορούμε να βρούμε μαζί τη σωστή λύση. Μετά την πρώτη επικοινωνία, ακολουθεί επίσκεψη από έμπειρο τεχνικό οποίος ελέγχει το χώρο της τοποθέτησης και τη διαδικασία τοποθέτησης. Αφού γίνει η τελική επιλογή τζακιού και του εξωτερικού σχεδίουΗ διαδικασία τοποθέτησης ολοκληρώνεται με την κατασκευή της καμινάδας, την τοποθέτηση του τζακιού, τη μόνωση του, την κατασκευή γυψοσανίδας καθώς και των διακοσμητικών που μπορεί να έχουν επιλεχθεί.

Τοποθέτηση φίλτρου pellet

Ένα σύνηθες φαινόμενο με την χρήση σόμπας Pellet είναι η «σκόνη» που αφήνει στον εξωτερικό χώρο η έξοδος των καυσαερίων. Χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο Gaiolithos, απαλλάσσεστε μόνιμα από αυτό το πρόβλημα.

Επιλογή πετρωμάτων

Θέλετε να κάνετε μια εξωτερική διαμόρφωση στον κήπο σας, να επενδύσετε με πέτρα το τζάκι σας, να καλύψετε την εξωτερική περίφραξη της κατοικίας σας. Η εταιρεία μας διαθέτει μια τεράστια ποικιλία φυσικών και τεχνητών πετρωμάτων, αλλά ποιο είναι κατάλληλο για εσάς; To προσωπικό μας και στα δυο καταστήματα μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα κατάλληλα υλικά. Μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφίες του χώρου σας, να μας ενημερώσετε για τις επιθυμίες σας ή και το budget του project και να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε το καταλληλότερο για εσάς.

Τοποθέτηση bbq & φουρνάκια

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην custom made order σχεδίων barbeque φτιαγμένα πάντα στις ειδικές ανάγκες, διαστάσεις και υλικά των πελατών μας.  Δώστε μας τις διαστάσεις του χώρου σας και μπορούμε μαζί να βρούμε το κατάλληλο σχέδιο για εσάς και το τεχνικό προσωπικό μας να σας το παραδώσει ολοκληρωμένο και έτοιμο για χρήση!