ΝΕΟ

Παραδοσιακός φούρνος

Διαθεσιμότητα: 7+ ημέρες
471.20€

Προϊόν κατασκευής μας. Παραδοσιακός φούρνος-θόλος με εσωτερική επένδυση με πυρότουβλα, πλέγμα για καλή αντοχή και πυρίμαχη επικάλυψη εξωτερικά. Ο θόλος κατασκευάζεται σε καλούπι και παραδίδεται εννιαίος και όχι σπασμένος σε τεμάχια, διασφαλίζοντας έτσι την μακροχρόνια αντοχή του. Η εξωτερική του εμφάνιση ειναι γκρι χρώμα τσιμέντου που μπορείτε να βάψετε σε χρώμα της επιλογής σας.

Κατασκευάζεται σε 2 διαστάσεις θαλάμου καύσης εσωτερικά: 0.80m & 1m. Δυνατότητα επιλογής παραγγελίας με τα κάτω ποδαρικά (Βάση στήριξης) ή και χωρίς αυτά. *Στην βάση δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος επένδυσης με πέτρα.

Παραδίδεται με την πλάκα που ακουμπάει ο θόλος, που αποτελείται απο 2 τεμάχια, μια μεταλλική πόρτα βαμμένη μαύρη, το πρώτο τσιμεντένιο στοιχείο καμινάδας ενσωματεμένο στο θόλο και με σιδερένιους βραχιόνες για την ευκολία στην μεταφορά του. Εξτρά μπορείτε να παραγγείλετε και θερμόμετρο επάνω στην πόρτα.

 Διατίθεται με κόκκινο, κίτρινο, καφέ πυρότουβλο. Ο χώρος του θαλάμου καύσης ενδέχεται να έχει διαφορετικά πυρότουβλα από αυτά στην πλάκα και στην επενδύση. 

Εξωτερικά η πλάκα του φούρνου και το στόμιο έχει μπορντούρα με πυρότουβλα κουρμπαριστά.

 Αν σας ενδιαφέρει υπηρεσία τοποθετήσης παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.